Uncategorized Heerlijke actie paaseitjes

Heerlijke actie paaseitjes

Heerlijke actie! Je kan ons steunen door één of meerdere doosjes te kopen. Zie flyer. Inschrijven kan ook via deze link.

Gerelateerde berichten

Bezoek aan GambiaBezoek aan Gambia

Binnenkort gaan enkele leden van de vzw naar Gambia. Na vier jaar afwezigheid door onder andere corona is het nu tijd om onze projecten terug te bezoeken. We houden jullie op de hoogte van de evoluties ter plaatse.

SKB4Gambia, wat een organisatie!SKB4Gambia, wat een organisatie!

In de Northbank is directeur Modou actief. Hij heeft nog niet zolang de leiding over de school. Bij ons bezoek in april 2023 stelden wij vast dat hij een oogprobleem had. Wij vroegen daar geen info over. Eén van onze leden is actief binnen verschillende groepen op Facebook en zag daar het bericht van SKB4Gambia. Deze organisatie opereert en verzorgt mensen die het nodig hebben. Er werd contact opgenomen en Modou mocht op visite gaan. Snel was duidelijk dat hij geopereerd moest worden. Dit werd onmiddellijk uitgevoerd! De eerste woorden van Modou? Na acht jaar (!) kan ik opnieuw met beide ogen zien. We willen via dit bericht onze grote dank uitspreken naar SKB4Gambia toe. Zij doen de operaties en nazorg volledig gratis! Respect hiervoor.