Uncategorized Schoolborden op bestemming? Check!

Schoolborden op bestemming? Check!

We verstuurden 26 schoolborden en zo’n 60 bananendozen naar Gambia. Na een reis van bijna 2 maanden is alles goed en wel gearriveerd. Dank je wel aan VTI Brugge afdeling Zandstraat, foundation Club Brugge K.V. en Laurens Beauprez. Zonder jullie bijdrage (in natura en/of financieel) was dit niet mogelijk geweest!

Gerelateerde berichten

Bezoek aan GambiaBezoek aan Gambia

Binnenkort gaan enkele leden van de vzw naar Gambia. Na vier jaar afwezigheid door onder andere corona is het nu tijd om onze projecten terug te bezoeken. We houden jullie op de hoogte van de evoluties ter plaatse.

1 mei sporthappening Zedelgem1 mei sporthappening Zedelgem

Op maandag 1 mei is er de jaarlijkse sporthappening. Dit gaat door in Zedelgem, Stadionlaan 48. Kinderen kunnen er vanaf 13 uur een hele namiddag kennis maken met tal van sporten. Move2gether voorziet een heerlijk tussendoortje, vers fruit! We verkopen eveneens gadgets die we zonet meebrachten uit Gambia.