Uncategorized De Fonkel toont hun goed hart!

De Fonkel toont hun goed hart!

Vrije basisschool De Fonkel Aartrijke heeft een fantastisch bedrag ingezameld voor onze vzw. De sponsortocht, solidair maal en music for Gambia, stuk voor stuk mooie activiteiten. In totaal werd maar liefst 2146,80 euro ingezameld. De vzw wil de school van harte danken voor hun tweejaarlijks project!

Gerelateerde berichten

Bezoek aan GambiaBezoek aan Gambia

Binnenkort gaan enkele leden van de vzw naar Gambia. Na vier jaar afwezigheid door onder andere corona is het nu tijd om onze projecten terug te bezoeken. We houden jullie op de hoogte van de evoluties ter plaatse.

1 mei sporthappening Zedelgem1 mei sporthappening Zedelgem

Op maandag 1 mei is er de jaarlijkse sporthappening. Dit gaat door in Zedelgem, Stadionlaan 48. Kinderen kunnen er vanaf 13 uur een hele namiddag kennis maken met tal van sporten. Move2gether voorziet een heerlijk tussendoortje, vers fruit! We verkopen eveneens gadgets die we zonet meebrachten uit Gambia.