Uncategorized De Fonkel toont hun goed hart!

De Fonkel toont hun goed hart!

Vrije basisschool De Fonkel Aartrijke heeft een fantastisch bedrag ingezameld voor onze vzw. De sponsortocht, solidair maal en music for Gambia, stuk voor stuk mooie activiteiten. In totaal werd maar liefst 2146,80 euro ingezameld. De vzw wil de school van harte danken voor hun tweejaarlijks project!

Gerelateerde berichten

SKB4Gambia, wat een organisatie!SKB4Gambia, wat een organisatie!

In de Northbank is directeur Modou actief. Hij heeft nog niet zolang de leiding over de school. Bij ons bezoek in april 2023 stelden wij vast dat hij een oogprobleem had. Wij vroegen daar geen info over. Eén van onze leden is actief binnen verschillende groepen op Facebook en zag daar het bericht van SKB4Gambia. Deze organisatie opereert en verzorgt mensen die het nodig hebben. Er werd contact opgenomen en Modou mocht op visite gaan. Snel was duidelijk dat hij geopereerd moest worden. Dit werd onmiddellijk uitgevoerd! De eerste woorden van Modou? Na acht jaar (!) kan ik opnieuw met beide ogen zien. We willen via dit bericht onze grote dank uitspreken naar SKB4Gambia toe. Zij doen de operaties en nazorg volledig gratis! Respect hiervoor.

1 mei sporthappening Zedelgem1 mei sporthappening Zedelgem

Op maandag 1 mei is er de jaarlijkse sporthappening. Dit gaat door in Zedelgem, Stadionlaan 48. Kinderen kunnen er vanaf 13 uur een hele namiddag kennis maken met tal van sporten. Move2gether voorziet een heerlijk tussendoortje, vers fruit! We verkopen eveneens gadgets die we zonet meebrachten uit Gambia.